Anne Goovaerts van Agoria is eerste ‘Vriend van Kom op tegen Kanker’

Anne Goovaerts, HR-directeur van technologiefederatie Agoria, is de eerste ‘Vriend van Kom op tegen Kanker’. Met deze nieuwe formule kunnen medewerkers van bedrijven Kom op tegen Kanker financieel steunen en zo kankeronderzoek mee mogelijk maken.

Via de formule ‘Vriend van Kom op tegen Kanker’ kunnen medewerkers via hun bedrijven maandelijks een bedrag - van minstens 250 euro - als gift storten met een domiciliëringsopdracht. In ruil ontvangen ze een e-mailhandtekening en een aandenken dat ze in hun bedrijf kunnen plaatsen. Goovaerts: “Ik ben trots dat ik als eerste partner kan meehelpen aan dit project en ik zal dit initiatief ook bij de medewerkers van Agoria’s lidbedrijven promoten.”

Agoria werkt al langer samen met Kom op tegen Kanker. Zo organiseren ze sessies rond kanker op de werkvloer waar wordt besproken hoe werkgevers en hun werknemers kunnen omgaan met collega’s die worden getroffen door deze ziekte. Ook nemen de medewerkers van de technologiefederatie deel aan verschillende acties zoals de 1000 kilometer tegen Kanker.

Giften aan Kom op tegen Kanker worden beloond met een belastingvermindering van 45%. Kom op tegen Kanker zal het initiatief ‘Vriend van Kom op tegen Kanker’ in de komende maanden verder promoten bij bedrijven en hun medewerkers.

Marc Michils, algemeen directeur Kom op tegen Kanker: ‘Ook bedrijven worden geconfronteerd met kanker. Op de werkvloer horen medewerkers of hun naasten regelmatig het harde verdict. Door ‘Vriend van Kom op tegen Kanker’ te worden kan een medewerker - samen met de werkgever - mee de schouders onder de strijd van Kom op tegen Kanker zetten. We zijn dan ook erg blij Anne en Agoria te mogen verwelkomen.’

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over agoria-newsroom

Neem contact op met

Auguste Reyerslaan 80 1030 Brussel

www.agoria.be