Brieuc Janssens de Varebeke nieuw gezicht van Agoria Brussels

Vanaf vrijdag 2 februari 2024 is Brieuc Janssens de Varebeke de nieuwe manager van Agoria Brussels, de Brusselse tak van de federatie van technologiebedrijven. Hij volgt er René Konings op, die na 6 jaar de fakkel doorgeeft.

"Ik kijk ernaar uit om met mijn ervaring onze Brusselse ondernemingen mee te helpen groeien en om hun uitdagingen hoog op de Brusselse politieke agenda te plaatsen", zegt Brieuc Janssens de Varebeke.

Brieuc Janssens de Varebeke is al sinds 2018 aan de slag als Business Relationship Officer. In die functie bouwde hij sterke relaties op met zowel Nederlandstalige als Franstalige bedrijven uit de technologische industrie en hielp hij bruggen te slaan tussen hen met zijn brede expertise in partnerships.

Tijdens zijn 6 jaar bij Agoria heeft de perfect tweetalige Brusselaar uit Sint-Lambrechts-Woluwe, met zowel diploma’s Politieke Wetenschappen als Internationale Betrekkingen van de Université Catholique de Louvain op zak, ook de Young Professionals-community opgericht en ontwikkeld. Die brengt jonge technologieprofessionals samen, inspireert hen over de toekomst van technologie en helpt hen met het uitbouwen van hun professionele carrière.

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over agoria-newsroom

Neem contact op met

Auguste Reyerslaan 80 1030 Brussel

www.agoria.be