Persuitnodiging: 4 nieuwe Fabrieken van de Toekomst (6 feb 13u30 in Antwerpen)

Beste journalist(e),

Dinsdag 6 februari heeft Vlaanderen er vier nieuwe Fabrieken van de Toekomst bij. In vier jaar tijd hebben 20 maakbedrijven dat prestigieuze label gekregen. Tijdens de vierde editie van de Factories of the Future Awards in Antwerpen ontvangen vier bedrijven de titel van Factory of the Future. Die bedrijven hebben stuk voor stuk bewezen dat ze internationale top zijn. Agoria Vlaanderen reikt de prijzen uit in samenwerking met Sirris, Fedustria en Flanders Food.

Industrie 4.0 wordt ook in België volop realiteit. Bent u ook benieuwd welke productiebedrijven vandaag al het voortouw nemen? Met welke visie zij de toekomst tegemoet treden? Hoe ze die visie naar een concreet transformatietraject vertalen en welke resultaten dat oplevert?

Kom dan op dinsdag 6 februari naar de uitreiking van de Factory of the Future Awards 2018. Als journalist verneemt u om 13.30 uur als eerste welke bedrijven de nieuwe ‘fabrieken van de toekomst’ zijn, waarom ze werden gecertificeerd én hoe het de vorige laureaten inmiddels is vergaan. U heeft ook volop de ruimte om inzichten en ervaringen te vernemen van vele ondernemers. Om 16.35 uur geeft Ronnie Leten, voorzitter van telecomgroep Ericsson, een toespraak. Om 17 uur worden de awards officieel uitgereikt.

Het volledige programma vindt u hier. In deze infografiek leest u meer over de fabrieken van de toekomst.

Adres: BluePoint Antwerpen, Filip Williotstraat 9, 2600 Antwerpen.

Bij Frederik Meulewaeter kunt u terecht voor bevestiging van uw komst of meer informatie over de Fabrieken van de Toekomst.

Welkom!

Peter Demuynck (algemeen directeur van Agoria Vlaanderen) en Herman Derache (algemeen directeur van Sirris)

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over agoria-newsroom

Neem contact op met

Auguste Reyerslaan 80 1030 Brussel

www.agoria.be