Technologische industrie bundelt meer dan 1.700 vacatures voor ex-werknemers Van Hool

Agoria Vlaanderen heeft meer dan 1.700 vacatures van technologische bedrijven ontvangen voor de werknemers van Van Hool die recent hun job verloren. Met steun van de vakbonden bundelen ze die nu voor de getroffen werknemers op een webplatform. Wie interesse heeft, kan terecht op agoria.be/van-hool om alle vacatures te ontdekken. Je kan er handig filteren op regio om te zien waar de jobs juist te vinden zijn.

Jolyce Demely, algemeen directeur Agoria Vlaanderen: “Als sectorfederatie willen we graag helpen om de werknemers van Van Hool die hun job verloren snel en efficiënt te laten doorstromen naar andere technologiebedrijven in de regio. Daarom hebben we alle vacatures gebundeld die werkgevers uit de technologische industrie op dit moment hebben openstaan in de provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg. Van technische monteurs tot lassers, ingenieurs en IT-specialisten: er zijn enorm aantal vacatures beschikbaar! Veel technologische bedrijven in de buurt zijn gelukkig hard op zoek naar nieuwe werkkrachten. Bij die bedrijven kunnen de werknemers die onlangs hun werk verloren hun technische ervaring het best laten waarderen en hopelijk snel opnieuw aan de slag.
Het gemeenschappelijke vakbondsproject voor werknemers in transitie, beter gekend als Doorstart+ ​ steunt het initiatief. Sarah Gorissen, een van de ​ projectverantwoordelijken, legt uit waarom: “Het is enorm belangrijk voor ons dat we samen de werknemers van Van Hool opnieuw toekomstperspectief geven, na de bijzonder zware impact van een ontslag, en hen tonen hoe ze stappen kunnen zetten om opnieuw richting arbeidsmarkt te gaan. We willen hen empoweren. Met al hun ervaring, hun kennis, hun vaardigheden en hun loyaliteit kunnen ze bijzonder waardevol zijn voor andere bedrijven uit de sector.

Via de jobpagina kunnen kandidaten alle technologische bedrijven met vacatures contacteren. Op 28 mei kunnen ze ook langskomen op de jobbeurs die Agoria Vlaanderen organiseert met VDAB, mtech+ en Voka Kempen-Mechelen.

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over agoria-newsroom

Neem contact op met

Auguste Reyerslaan 80 1030 Brussel

www.agoria.be